Asian Alpine E-News

petek, 20. julij 2018

Azijske alpinistične e-novice

Asian Alpine E-News je zbirka na spletu dosegljivih novic o alpinističnih dosežkih v azijskih gorstvih, v kateri lahko tudi slovenski alpinisti dobijo kakšno idejo za prihodnje akcije ali v njih objavijo svoje dosežke in s tem navdušijo druge.

Azijske alpinistične e-novice Asian Alpine E-News temeljijo na informacijah azijske alpinistične skupnosti, vendar pa viri informacij niso omejeni zgolj na azijske države, ampak urednik z veseljem sprejme tudi novice tujih alpinistov, aktivnih v gorstvih v Aziji.

Raznolike vsebine obsegajo predstavitev pionirskih odprav, pomembnih vzponov, znanstvenih raziskav na terenu ter prebivalcev teh gorskih območij in azijske kulture. Če bi tudi slovenski alpinisti želeli dodati aktualne vsebine o svojih vzponih, lahko kontaktirate urednika Tamotsuja Nakamuro na e-naslov: mail@asian-alpine-e-news.com.

Sicer pa bo že branje e-novic Asian Alpine E-News, ki izhajajo vsaj enkrat mesečno ali pogosteje, dober vir alpinističnega navdiha za raziskovanje v Aziji. Če jih želite redno prejemati v svoj e-nabiralnik, se lahko nanje naročite prek e-naslova: mail@asian-alpine-e-news.com.