petek, 25. maj 2018

Posveti Komisije za alpinizem z načelniki - Osrednja Slovenija

Spoštovani načelniki, namestniki in ostali člani alpinističnih kolektivov, v torek, 5. junija, nadaljujemo s posveti s člani alpinističnih odsekov, katerih namen je v prvi vrsti komunikacijsko zbližanje in izmenjava informacij. Ugotavljamo namreč, da se kolektivi po državi soočajo z raznoraznimi izzivi, o katerih smo na KA morda premalo seznanjeni. Verjetno pa je med njimi marsikateri rešljiv s sodelovanjem in vključitvijo pomoči odsekov ali krovne organizacije.

Tudi v IO KA snujemo razne načrte, ki bi vam jih radi predstavili, predvsem pa bi želeli dati glas vam, načelnikom, namestnikom in ostalim zainteresiranim, da izpostavite vaša vprašanja, pobude in pripombe.

Okvirno se bomo gotovo dotaknili problematike komunikacije na relaciji KA - odseki, aktivnosti odsekov in alpinističnih šol, članstva in zavarovanja, vrhunskega alpinizma (odprav, taborov itn.), vrtanja v gorah ipd.

V prvi vrsti je posvet namenjen vodilnim na odsekih in klubih, torej načelnikom in vašim namestnikom. Povabite pa prosim tudi vse ostale zainteresirane člane vašega kolektiva.

Posvet bo v torek, 5. junija, ob 19.00, v prostorih AO Železničar na Parmovi ulici 35 v Ljubljani.

Pričakujemo udeležbo vseh odsekov osrednje regije in odsekov, ki se dosedanjih lokalnih posvetov niso mogli udeležiti. Upamo in pričakujemo, da se vidimo v čim večjem številu.

Se vidimo! Srečno!

Člani KA

Zemljevid do prostorov AO Železničar:
zemljevid_zeleznicar_20180525